Ekm

8/B sınıfı öğrencilerimizle İzmir Kız Lisesi ve İzmir Atatürk Lisesi'ni ziyaret ettik. Yaptığımız bu ziyaretler ile öğrencilerimiz okulu gezme,  okul hakkında bilgi alma, merak ettikleri soruları yöneltme, sosyal eğitsel kültürel olanakları öğrenme ve üniversite yerleştirme başarılarını öğrenme fırsatı buldular.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ kapsamında gerçekleştirilen "Kaleli Yakantop Turnuvası"na katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Turnuva sonucunda 1. olan 8/B sınıfı takımını tebrik ederiz.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ kapsamında okulumuz öğretmenleri arasında gerçekleştirilen "Voleybol Maçı"na katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Eko-okul Programının uygulanması ile öğrencilerimize günlük yaşamlarında kullanacakları ve akademik başarılarını etkileyecek alışkanlıklar kazandırılması amaçlanmaktadır.

Ekm

17.Ekim.2023 Salı günü saat 11:00'da gerçekleşen 2023-2024 eğitim-öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısına katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Yeterli sayıda katılım sağlanmadığı için toplantımız 24.Ekim.2023 Salı günü saat 11:00'da tekrar yapılacaktır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılında CODEWEEK etkinlikleri kapsamında, 5. sınıf öğrencilerimizi Kodla Büyü platformundan yararlanarak kodlamayla tanıştırdık.

Ekm

Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, İZOP (İzmir Zeka Oyunları Projesi) kapsamında düzenlenen "OYUNSEVER İZMİR" CUMHURİYET'İN 100. YILI ZEKA OYUNLARI TURNUVASI'na katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Eyl

Kültürfizik hareketleriyle haftaya sağlıklı ve enerjik başladık.

Okulumuz 5. sınıf öğrencilerine yönelik uyum haftası oryantasyon çalışmaları

Eyl

Öğrencilerimzle birlikte "İlköğretim Haftası" etkinliklerine katıldık.

Eyl

2023-2024 eğitim-öğretim yılına ilk İstiklâl Marşı törenimizle başladık.

Eyl

Yeni eğitim-öğretim yılımızın ilk zilini 5. sınıf öğrencilerimizle çalarak okula başladık...

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 2. döneminin sona ermesiyle öğrencilerimize karnelerini dağıttık ve yılsonu törenimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü - Trafik Şube Müdürlüğü Komiserleri tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik "Trafik Eğitimi" semineri gerçekleştirildi.