Ara

13.Aralık.2022 tarihinde Doğa Koruma ve Millî Parklar Genel Müdürlüğü tarafından, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize "Tabiat ve Biyolojik Çeşitliliğin Korunması Eğitimi" verilmiştir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günümüz kutlu olsun. Bu sene Öğretmenler Günü kutlamamızı organize eden Okul Aile Birliği üyelerimize teşekkür ederiz.

Kas

Atatürk'ün Ebediyete İntikalinin 84. Yıl Dönümü Anma Programı

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

27.10.2022 Perşembe günü saat 09:30'da "Bölgesel Düzey 2022 Tahliye Tatbikatı" gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuz 6. ve 7. Sınıf öğrencilerimizin katılumıyla Fen bilimleri dersi ile ilgili olarak Evrensel Çocuk Müzesi Planetaryum ve Yeşil Alanı, Ege Üniversitesi Tabiat Tarihi Müzesi ve Botanik Bahçesi ,  Uşakizade Latife Hanım Köşkü ve İzmir Arkeoloji Müzesine gezi düzenlenmiştir.

Ekm

2022 Yılı Kod Haftası ana teması "Matematik" olarak belirlenmiştir. Kod haftası kapsamında; 8-23 Ekim 2022 tarihleri arasında 3 farklı etkinlik düzenlenmiş, Codeweek 2022 panosunda kodlama ile ilgili eğlenceli bilgilere yer verilerek, öğrencilerin kodlamaya olan ilgilerinin artması sağlanmıştır.  Kodla Büyü, code.org, Blockly Oyunlar ve Scratch platformları kullanılarak öğrencilerin eğlenerek kodlama konusunda farkındalık kazanmaları ve matematik ile kodlama arasındaki ilişkiyi keşfetmeleri amaçlanmıştır. Ayrıca teknolojik kaynaklara sahip olan öğrencilerimiz okul dışında kendi imkanlarıyla Kodla Büyü kodlama haftası etkinliklerine katılarak sertifika almaya hak kazanmışlardır.

Ekm

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuzda, 19.10.2022 tarihinde 6. sınıf öğrencilerimize "Sağlıklı Beslenme ve Obezite Eğitimi" verilmiştir.

Eyl

2022/2023 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlama törenimizi Güzelbahçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇEVİK ve daire amirlerinin katılımıyla gerçekleştirdik. Kaymakamımız Bülent BAYRAKTAR'ın okul kütüphanemizin açılışını yapmasıyla etkinlik sona erdi.

Haz

2021-2022 eğitim-öğretim yılında mezun olmaya hak kazanan 8. sınıf öğrencilerimizi küçük bir törenle uğurladık. Mezun olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mızın 103. yılını okulumuzda düzenlediğimiz törenle coşkuyla kutladık. Kutlamalarda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Gençlik Spor Haftası kapsamında, Güzelbahçe Standında 12 Mayıs 2022 tarihinde düzenlenen "Pilates" etkinliğine katıldık.

10 Mayıs 2022 tarihinde Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi" etkinliğine 5. sınıf öğrencilerimizle katıldık.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen programda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen törenimizden görüntüler.