19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mızın 104. yılını okulumuzda düzenlediğimiz törenle ve müsaabakalarla coşkuyla kutladık. Kutlamalarda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bilişim Atölyemiz

Öğrencilerimiz Seyran Selin Gezer, Yağmur Işıkdemir ve Evrim Özgül Özkan tarafından, görsel sanatlar öğretmenimiz Gülay ÖZDOĞAN rehberliğinde bahçedeki kesilmiş ağaç yüzeyine yapılan çalışma

İzmir Gençlik Merkezince yürütülen “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında, gençlik liderleri ve gönüllüleri öğrencilerimizle buluştu.

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası dolayısıyla öğrencilerde farkındalık oluşturmak amacıyla okul panosu oluşturulmuş ve öğrencilere bilgilendirme çalışmaları yapılmıştır.

Trafik ve İlkyardım Haftasına dikkat çekmek ve öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak amacıyla okul panosu hazırlanmış, sınıflarımızda bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 103. yılını okulumuzda büyük bir coşkuyla kutladık. Kutlamalarda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Güzelbahçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "Bahar Turnuvası" kapsamında, okulumuz futbol takımı ilçe 3.sü olarak kupa almaya hak kazanmıştır.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinliğimizi, 13.03.2023 Pazartesi günü okulumuz bahçesinde gerçekleştirdik.

Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü - Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından 6. ve 7. sınıf öğrencilerimize "İletişimde Akran Zorbalığı" konulu seminer düzenlenmiş, öğrencilere sosyal medya kullanımı ve akran zorbalığı hakkında dikkat edilmesi gerekenler anlatılmıştır.

07 Mart 2023 tarihinde sağlıklı bir gelecek için zararlı alışkanlıklardan uzak durulması gerektiğini konusunda öğrencilerimizde farkındalık yaratmak amacıyla Yeşilay Haftası programını gerçekleştirdik.

Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bu yılın teması 'Bakış Açımızı Değiştirelim, Obezite Hakkında Konuşalım.'

Obeziteden korunmada sağlıklı beslenmek ve fiziksel aktivitenin arttırılması önemlidir.

Okulumuzda 28 Şubat 2023 Salı günü saat 11:50'de  "Deprem Tahliye Tatbikatı" yapılmış ve ardından 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası programı gerçekleştirilmiştir.

Okul Aile Birliği üyelerimizin organize ettiği kermesimizi 17.01.2023 tarihinde gerçekleştirdik.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve TEMŞAD arasında imzalanan "Sevgi ile Koruyalım Protokolü" kapsamında 05 Ocak 2023 Perşembe günü 5. sınıf öğrencilerimize polislik mesleğini tanıtmak ve sevdirmek amacıyla eğitim düzenlenmiştir.