Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında, okul koromuz tarafından müzik dinletisi gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve müzik öğretmenimiz Ebru ALTAŞ'a teşekkür ederiz.

Okulumuzda dönem sonu faaliyet haftası kapsamında, Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimizin katılımıyla "Öğretmenler Arası Masa Tenisi Turnuvası" düzenlenmiştir.

Eko-okullar projesi kapsamında 7/B sınıfı öğrencilerimizin hazırladıkları "Doğa ve Evren" temalı afiş çalışmaları için öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

İlçemizde düzenlenen "Masa Tenisi Turnuvası"na katılarak okulumuzu temsil eden öğrencilerimize ve beden eğitimi öğretmenimiz Arzu KESKİN'e teşekkür ederiz.

Eko-okullar projesi kapsamında 5 Ocak 2024 Cuma günü tüm öğrencilerimize, "Sıfır Atık ve Atıkların Geri Dönüşümü" konusunda bilinçlendirme semineri düzenlenmiştir.

Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Yarışması “BİLGE KUNDUZ 2023”e katılarak, okulumuzu temsil eden öğrencimiz Ceylin Tuana YİĞİT ve Elif Su AKKURT'a teşekkür ederiz.

Aralık ayı süresince EBA sistemini aktif şekilde kullanan ve EBA puanını en çok yükselten 10 öğrencimiz için "EBA Katılım Belgesi" hazırlanarak dağıtılmıştır.

Ara

Eko-Okullar projesi kapsamında, 27 Aralık Çarşamba günü gerçekleşen "Geri Dönüşüm Sergisi" açılış müziğini, öğrencilerimiz atık malzemelerle hazırladıkları müzik aletleri ile yaptılar. "Geri Dönüşümün Önemi" konusunda farkındalık yaratmak için düzenlediğimiz sergimizde, atık malzemelerle hazırlanmış sanatsal çalışmalar, spor aletleri ve müzik aletleri yer aldı.

Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat ÇEVİK ve Şube Müdürümüz Sayın Abdullah YILDIZ sergimizi ziyaret ederek bizi onurlandırdılar.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Eko-okullar projesi kapsamında; "Geri Dönüşümün Önemi" konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla, Okul Aile Birliği üyelerimizin düzenlediği "2. El Eşya Kermesi"mizi 27 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirdik. Okul Aile Birliği üyelerimize ve destek veren tüm velilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Eko-okullar projesi kapsamında; İsa KAHYA ve Yağız Arif ÇINAR isimli öğrencilerimiz,  "Geri Dönüşüm ve Dönüştürülebilir Atıklar"  başlıklı sunuları ile tüm öğrencilerimizin atıkların geri dönüşümü konusunda bilinçlenmesine katkı sağlamışlardır. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

8/A sınıfı öğrencilerimizle İzmir Kız Lisesi ve İzmir Atatürk Lisesi'ni ziyaret ettik. Yaptığımız bu ziyaretler ile öğrencilerimiz okulu gezme,  okul hakkında bilgi alma, merak ettikleri soruları yöneltme, sosyal eğitsel kültürel olanakları öğrenme ve üniversite yerleştirme başarılarını öğrenme fırsatı buldular.

Ara

İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası (10-15 Aralık 2023) kutlama programımızı gerçekleştirdik.

İNSAN, HAKLARIYLA İNSANDIR.

Ara

EBA sistemini aktif şekilde kullanan ve EBA puanı en yüksek olan 10 öğrencimiz için "EBA Katılım Belgesi" hazırlanarak dağıtılmıştır.

Ara

Eko-okullar projesi kapsamında 1.Aralık.2023 Cuma günü Eko-Komite toplandı. Eko-Komite tarafından okulda şimdiye kadar yapılan çalışmalar değerlendirildi ve bundan sonra yapılacak çalışmalara uygun ortam oluşturulması konusunda planlama yapıldı.

Ara

Eko-Okullar projesi kapsamında öğrencilerimiz tarafından "Geri Dönüşüm ile Sanat" sergisi hazırlandı. Görsel Sanatlar öğretmenimiz Gülay ÖZDOĞAN'a ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.