İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuzda, 04.03.2022 tarihinde 7. ve 8. sınıf öğrencilerimize, 08.03.2022 tarihinde 6. sınıf öğrencilerimize "Obezite Eğitimi" verilmiştir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günümüz kutlu olsun. Okulumuz öğretmenleri için panolar hazırlayan öğrencilerimize ve Öğretmenler Günü kutlamasını organize eden Okul Aile Birliği üyelerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 83. yılında saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenimiz

Ekm

Europe Code Week 2021 etkinlikleri kapsamında; Kodla Büyü, Mobil Kod, code.org platformları kullanılarak öğrencilerin eğlenerek kodlama konusunda farkındalık kazanmaları sağlanmıştır. Ayrıca teknolojik kaynaklara sahip olan öğrencilerimiz okul dışında kendi imkanlarıyla Kodla Büyü kodlama haftası etkinliklerine katılarak sertifika almaya hak kazanmışlardır.

Ekm

Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun onayı ile toplumu afet riskine karşı önlem almaları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla 1989 yılında başlamıştır.

Eyl

Her yıl Eylül ayının 2. Cumartesi günü Dünya İlk Yardım Günü olarak kutlanmaktadır. Bu yılın teması 'Sen de okulunda ve yaşadığın şehirde ilk yardım kahramanı ol' olarak belirlenmiştir. İlk yardım konusunda farkındalık yaratılması amacıyla; okulumuzda bilgilendirme seminerleri gerçekleştirilmiş, öğrencilerle drama etkinliği yapılmış ve ilk yardım panosu oluşturulmuştur.

İlk Yardım Hayat Kurtarır

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 101. yılı kutlu olsun. 23 Nisan kutlamaları kapsamında, öğrencilerimizin Görsel Sanatlar dersinde yaptığı çalışmaları sizlere sunarız...

5/A sınıfı öğrencimiz Ahmet Etka DAMAR'ın hazırladığı teknoloji konulu makale

Okulumuz İngilizce ağırlıklı 5/A sınıfı öğrencisi Ahmet Etka Damar'ın Covid-19 ile ilgili yazdığı makalesini paylaşmak istedik. Göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı kendisine teşekkür ederiz.