8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü programımızda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

08 Mart 2024 tarihinde, sağlıklı bir gelecek için zararlı alışkanlıklardan uzak durulması gerektiği konusunda gerçekleştirilen "Yeşilay Haftası Programı" ile öğrencilerimizi bilinçlendirmeyi amaçladık.

Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eko okullar projesi kapsamında, EKO TİM öğrencilerimizle birlikte "İzdönüşüm Kazanım Tesisi"nde atıkların ayrıştırılma süreci hakkında bilgi edindik. İzdönüşüm Kazanım Tesisi görevlilerine teşekkür ederiz.

1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla öğrencilerimize "Yaşam Çevremizdeki Risklerin Azaltılması" ve "Deprem Sırasında Doğru Davranış Şekilleri" konularında bilgilendirme yapılmış ve deprem tatbikatı yapılarak okulun planlı bir şekilde tahliyesi sağlanmıştır.

Eko okullar projesi kapsamında, 29/02/2024 tarihinde EKO TİM öğrencilerimizle “Benim Gözümden Doğa” fotoğraf çekimi çalışması için Yelki'de yer alan Olivelo Ekolojik Yaşayan Park'a gezi düzenledik.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında, öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 3 boyutlu Atasözleri ve Deyimler sergimiz, Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimize sunuldu. Öğrencilerimize ve emeği geçen Türkçe öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Çocuk Gözüyle Filistin" Resim Yarışmasına katılan öğrencimiz Evrim Özgül ÖZKAN'ın hazırlamış olduğu resim, yapılan değerlendirme sonucunda sergilenmeye layık görülmüştür. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında yapılan sergide okulumuzu temsil eden öğrencimiz Evrim Özgül ÖZKAN'ı ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Gülay ÖZDOĞAN'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması"na katılan öğrencimiz Almira YİĞİT ilçe 3.sü olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Öğrencilerimizle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müz tarafından, Güzelbahçe sahilinde düzenlenen "Balık Ekmek Etkinliği"ne katıldık.

Şbt

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuzda, 12.02.2024 tarihinde 6. sınıf öğrencilerimize "Sağlıklı Beslenme ve Obezite Eğitimi" verilmiştir.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. döneminin sona ermesiyle karne törenimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında, 7. sınıf öğrencilerimizle Urla ilçesine gittik Necati Cumalı Anı ve Kültür Evi, Yorgo Seferis Hotel'i ziyaret ettik ve Urla'nın tarihi sokaklarında dolaşarak Urla ilçesini tanıdık.

Öğrencilerimizin tuval üzerine akrilik boya ile yaptıkları, röprodüksiyon yorumlamaları

Eko-okullar projesi kapsamında, Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz tarafından atık malzemeler kullanılarak oluşturulan oyuncaklar sergilendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında okulumuzda sanat ve spor alanında birçok etkinlik gerçekleştirilmiştir.