Eko-okullar projesi kapsamında Eko Tim öğrencilerimizin hazırladığı fotoğraf sergisi

Okulumuzda düzenlenen "Sıfır Atık Günü" etkinliklerimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat ÇEVİK ve İlçe Şube Müdürümüz Sayın Dr Abdullah YILDIZ'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Özel Eğitim Sınıfı öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan "Atık Malzemelerle Oyuncaklar"

25-31 Mart Kütüphane Haftası ve Kitap Takas Etkinliği

21-26 Mart Orman Haftası etkinliklerimiz

22 Mart Dünya Su Günü Etkinliğimiz

Nevruz Bayramı kutlama töreni

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen törende emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eko-okullar projesi kapsamında 14.Mart.2024 tarihinde, Güzelbahçe İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından EKO TİM öğrencilerimize yönelik "Tohum Topu Yapımı" konusunda etkinlik düzenlenmiştir. Kendilerine teşekkür ederiz.

"14 Mart Pi Günü" okulumuzda Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüzün de katılımıyla çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

13.Mart.2024 tarihinde okulumuz 5. sınıf öğrencileri için, İngilizce dersi Movies ünitesi kapsamında sinemaya gezi düzenlenmiş ve öğrencilerimiz izledikleri animasyon filmi ile ilgili eğlenceli bir pano ortaya çıkarmışlardır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

13.Mart.2024 tarihinde, Güzelbahçe Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek 8. sınıf öğrencilerimize okulları hakkında bilgilendirme yaptılar. Kendilerine teşekkür ederiz.

12.Mart.2024 tarihinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ege Orman Vakfı işbirliği ile "İklim dostu İzmir için harekete geç" sloganıyla yürütülen eğitim çalışmaları kapsamında, okulumuz 5. ve 6. sınıf öğrencilerine "Küresel Isınma, Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve Enerji Verimliliği" konulu seminer verilmiştir.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü programımızda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

08 Mart 2024 tarihinde, sağlıklı bir gelecek için zararlı alışkanlıklardan uzak durulması gerektiği konusunda gerçekleştirilen "Yeşilay Haftası Programı" ile öğrencilerimizi bilinçlendirmeyi amaçladık.

Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.