Etiket Sonuçları: ekookullarturkiye

Eko okullar projesi kapsamında, EKO TİM öğrencilerimizle birlikte "Güzelbahçe Atık Getirme Merkezi"ni ziyaret ettik.

Eko-okullar projesi kapsamında Eko Tim öğrencilerimizin hazırladığı fotoğraf sergisi

Okulumuzda düzenlenen "Sıfır Atık Günü" etkinliklerimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat ÇEVİK ve İlçe Şube Müdürümüz Sayın Dr Abdullah YILDIZ'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

22 Mart Dünya Su Günü Etkinliğimiz

Eko-okullar projesi kapsamında, Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz tarafından atık malzemeler kullanılarak oluşturulan oyuncaklar sergilendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eko-okullar projesi kapsamında 7/B sınıfı öğrencilerimizin hazırladıkları "Doğa ve Evren" temalı afiş çalışmaları için öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eko-okullar projesi kapsamında 5 Ocak 2024 Cuma günü tüm öğrencilerimize, "Sıfır Atık ve Atıkların Geri Dönüşümü" konusunda bilinçlendirme semineri düzenlenmiştir.

Ara

Eko-Okullar projesi kapsamında, 27 Aralık Çarşamba günü gerçekleşen "Geri Dönüşüm Sergisi" açılış müziğini, öğrencilerimiz atık malzemelerle hazırladıkları müzik aletleri ile yaptılar. "Geri Dönüşümün Önemi" konusunda farkındalık yaratmak için düzenlediğimiz sergimizde, atık malzemelerle hazırlanmış sanatsal çalışmalar, spor aletleri ve müzik aletleri yer aldı.

Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat ÇEVİK ve Şube Müdürümüz Sayın Abdullah YILDIZ sergimizi ziyaret ederek bizi onurlandırdılar.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Eko-okullar projesi kapsamında; "Geri Dönüşümün Önemi" konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla, Okul Aile Birliği üyelerimizin düzenlediği "2. El Eşya Kermesi"mizi 27 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirdik. Okul Aile Birliği üyelerimize ve destek veren tüm velilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Eko-okullar projesi kapsamında; İsa KAHYA ve Yağız Arif ÇINAR isimli öğrencilerimiz,  "Geri Dönüşüm ve Dönüştürülebilir Atıklar"  başlıklı sunuları ile tüm öğrencilerimizin atıkların geri dönüşümü konusunda bilinçlenmesine katkı sağlamışlardır. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Eko-okullar projesi kapsamında 8/A sınıfı öğrencimiz Talha KILIÇ hazırladığı "Atık Çeşitleri" sunusu ile tüm öğrencilerimizi atıkların sınıflandırılması konusunda bilgilendirdi. Öğrencimize teşekkür ederiz.

Kas

Eko-okullar Projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen "Temiz Sınıf" uygulaması Ekim ayı birincisi olan 7/A sınıfı öğrencileri ile Güzelbahçe sahilinde sabah sporumuzu yaptık ve ardından Güzelbahçe sahilimizi temizledik.